Doosje Ademruimte

Binnen de serie “Ademruimte” ontwierp ik geglazuurde porseleinen muur-sieraden.  De serie bestaat uit unica die allen zijn gesigneerd en genummerd aan de achterzijde.  Met het kleine bijgevoegde spijkertje hang je hem voorzichtig op de muur daar waar je Ademruimte nodig hebt. De werken zijn verpakt in een matzwart kartonnen doosje en voorzien van een flyer met informatie en het nummer.

In the series “Breathing Space” Maaike has designed these pieces of wall-ornament.  It is a numbered series. With the included little nail you can carefully hang it on a wall, in a place where you want to be reminded of the need to take Breathing Space.

Maat doosje A: 7,5 x 7,5 x 3 cm

Prijs € 35,00

Maat doosje B: 9,5 x 9,5 x 3 cm

Prijs € 45,00

Bestellen

Een doosje Ademruimte kan je bestellen door mij de gewenste nummer(s) en je adresgegevens te mailen naar: info@maaikevandegevel.nl De website zal dagelijks worden bijgewerkt.

Je ontvangt van mij een bevestiging en een factuur. Als de betaling ontvangen is, wordt het doosje binnen enkele werkdagen verzonden.

Beschikbaar uit serie A €35,00 :

Beschikbaar uit serie B € 45,00 : bij interesse stuur me een mailtje, er komen begin volgende week nieuwe muursieraden aan uit de serie B

Verzenden of afhalen

De verzendkosten voor verzending binnen Nederland en België zijn € 6,50. Bij bestellingen vanaf € 75,- komen deze verzendkosten te vervallen.

Je kan de bestelling, op afspraak, ook afhalen bij mijn atelier bij De Beeldhouwwinkel, Maanweg 68 in Den Haag.

Een Doosje Ademruimte cadeau geven?

Voor een meerprijs van 2,50 kan ik het doosje inpakken in een stukje landkaart. En kan ik een door jou getypte persoonlijke tekst uitprinten op een eenvoudig kaartje dat ik bij in het doosje doe.

Direct bestellen? Mail naar: info@maaikevandegevel.nl

Scroll naar boven