Zomerweek in Almen

Van 12 – 16 augustus 2024

Tijdens de zomerweek boetseer je een beeld of serie beelden in klei en/of porselein. Er is volop ruimte om te experimenteren met vorm, handschrift en eventueel kleur. De materialen en gereedschappen zijn aanwezig. Het werk kan je ongebakken mee naar huis nemen of laten afbakken in De Beeldhouwwinkel in Zutphen of eventueel Den Haag.

Op zaterdag 21 september is er, als je dat wilt,  de mogelijkheid om de beelden te glazuren en nog een keer te laten bakken.

De glazuurochtend duurt van 10 tot 12.00 uur en vindt plaats in de tent bij De Beeldhouwwinkel in Zutphen. De prijs van de ochtend is €25  met daarbij de kosten voor glazuur en het stoken.

Op Midgaard werken we buiten onder de bomen of in een tent. We starten de week gezamenlijk met de andere disciplines op maandag en sluiten de week af met een kleine feestelijke expositie van het gemaakte werk.

Landgoed Midgaard is in Almen in de Achterhoek, in de buurt van Zutphen. In de omgeving zijn verschillende mogelijkheden om te overnachten. Op het terrein kan ook kleinschalig gekampeerd worden met een eigen tent.

Adres: Midgaard-Almen, Stopsdijk 2, 7218 MG Almen

De kosten: €495,00 Inclusief uitgebreide lunch en koffie/thee, exclusief de materialen

Materiaalkosten: De kosten voor het materiaal zijn afhankelijk van je gebruik. De materialen zijn aanwezig en worden aan het eind van de week bij de docent afgerekend. Indicatie voor Beelden boetseren van klei/porselein €40 – €100

Voor informatie en / of aanmelding
www.beeldhouwwinkel.nl/nl/zomerweek-midgaard-almen-2024#/


Team Zomerweek

Scroll naar boven